BY ALEXY VIVIEN

BY ALEXY VIVIEN

VIDEÓ - HOGYAN DETOXIKÁLD AZ ÉLETED - TIPPEK AZ ÚJ ÉV KEZDÉSHEZ

2016. január 28. - Alexy Vivien

life_detox_1.jpg
Ebben a videóban, ahhoz adok ötleteket, hogy hogyan szabadulj meg az életedben felgyülemlett "méreganyagoktól", vagyis hogy hogyan indulj tiszta lappal egy kiegyensúlyozottabb, harmónikusabb és feltöltő élethez.

1. Rakj rendet, szortírozz ki mindent!

Azzal, hogy először a környezetedben teszel rendet egy tisztuló folyamat fog megkezdődni. Egy rendezett, tiszta környezet, amit átlátsz és pontosan tudod, hogy mi merre van fantasztikus hatással van az emberre. Válogass ki mindent, és amire nincs már szükséged, ajándékozd vagy add el. Élvezd, hogy tiszta és átlátható az otthonod.

2. Írj, jegyzetel, vezess naplót!

Ha elkezdessz írni, akkor minden szituáció sokkal világosabbá válik előtted. Mintha kivennéd a bent zsizsegő gondolatidat, és kívüről tekintenél rá. Írj ki magadból minden érzést, minden problémát, és írd le azt is, hogy mit tudsz tenni azért, hogy jobbra forduljon a helyzet.

3. Búcsúzz el a mérgező emberektől!

Bár ezt sokkal könnyebb mondani, mint megtenni, de azaz igazság, hogy a negatív, kritikus emberektől Te magad is negatív és kritikus leszel. Ez sokszor egy láthatatlan folyamat, de ha észreveszed magadon, akkor hidd el, lépned kell. Vedd körbe magad pozitív, bátorító barátokkal és ismerősökkel, akik hisznek Benned, és támogatnak az utadon. Így minden napod boldogabban és eredményesebben fog telni.

4. Szánj időt a feltöltődésre!

Legyen időd saját magadra. Legyenek napok vagy akárcsak pár lopott óra, amikor nem a munkára/tanulásra, nem a családra, nem a párodra, nem a barátokra, hanem kizárólag csak saját magadra koncentrálsz. Ilyenkor menj el mozogni egyet, vegyél egy relaxáló fürdőt, olvass egy jó könyvet, meditálj vagy csinálj bármit, ami feltölt és boldoggá tesz Téged.

5. Cselkedj!

Ha követted a tippjeimet, és mindent kipipálhatsz már a listáról, akkor érezni fogod, hogy van Benned egy újfajta energia, ami arra ösztönöz, hogy megvalósítsd a céljaid és az álmaid. Egy olyan új lendületet kapsz, ami cselekvésre ösztönöz majd.

Hogy hogyan valósítsd meg ezeket az álmokat? A következő videóban ehhez adok Neked ötleteket! ;)


Ha tetszett a videó nyomj egy likeot, ha pedig bármi kérdésed vagy észrevételed van oszd meg velem kommentben! ;) 

Minden héten új videó, iratkozz fel a friss, ropogós tippekhez: https://goo.gl/pq6n4M

♡ ♡ ♡

A bejegyzés trackback címe:

https://alexyvivien.blog.hu/api/trackback/id/tr978326948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása