BY ALEXY VIVIEN

BY ALEXY VIVIEN

SWAROVSKI - 2016 TAVASZI - NYÁRI KOLLEKCIÓ BEMUTATÓJA

2016. február 21. - Alexy Vivien

12596851_1070971196275826_632442074_o.jpg

Ismerjétek meg a legújabb tavasz/nyári Swarovski kollekciót, ami a SEA OF SPARKLE nevet kapta. Ahogy az a videóban jól látszik, valóban elénk tárja a tenger gyönyörű színeit és élővilágát.

A másik különlegesség a Swarovski Activity Tracking Jewelry, ami egy olyan egyedi óra, ami folyamatosan méri az aktivitásod. Csak összeszinkronizálod a MISFIT alkalmazással és máris tudod követni, hogy az aznapi célodat teljesítetted-e, sőt még azt is méri, hogy eleget és pihentetőt aludtál-e. A szíja cserélhető, így hordhatod edzésnél vagy akár alvás közben is, mert a szilikon szíj kényelmes. Egy elegánsabb eseményre, vagy akár egy egyszerűbb outfitet feldobni viszont lecserélheted a pántot a Swarovski kövekkel díszített, csillogó szíjra, így tökéletes kiegészítővé válik.

Itt azt is megnézheted, ahogy Miranda Kerr viseli:
https://www.youtube.com/watch?v=ibSE2...

 


Minden héten új videó, iratkozz fel a friss, ropogós tippekhez: https://goo.gl/pq6n4M

♡ ♡ ♡

A bejegyzés trackback címe:

https://alexyvivien.blog.hu/api/trackback/id/tr38408180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása