BY ALEXY VIVIEN

BY ALEXY VIVIEN

HOGYAN VALÓSTSD MEG AZ ÁLMAID? - A CÉLKITŰZÉS TITKAI

2016. február 21. - Alexy Vivien

 

12669527_1027435310631683_644673771753419437_n.jpg

Ebben videóban vendégem Kollár Anna, Health & Happiness Coach. A videóban ahhoz adunk tippeket, hogy hogyan valósítsd meg az álmaidat, és hogyan alakítsd át az álmokat konkrét, elérhető célokká.

1. tipp: Írd le az álmaidat

Amíg nem írod le az álmodat, addig az csak egy ködös elképzelés. Ha meg tudod fogalmazni pontosan, akkor fogod látni magad előtt azt is, hogy hogyan fogsz odajutni.

2. tipp: Válaszd ki a TOP álomcélod

Ahhoz, hogy ne aprózodj el, ki kell választanod azt az egy álmot, amiért hajlandó vagy minden egyes nap teljes erőbedobással dolgozni.

3. Mi az a SMART cél?

A SMART egy angol mozaik szó, melynek ha az ismérveit alkalmazod az álmod leírásánál, akkor egy konkrét, belátható célt kapsz.
Legyen az álmod: konkrét, elérhető, mérhető, fontos, időhöz kötött.

4. Találd meg a belső motivációt

Nagyon fontos, hogy tudd miért akarod az álmodat megvalósítani, mert azokon a napokon mikor elhagy a lelkesedés ez a belső motiváció fog rajta tartani az úton.

5. Szeresd magad

Mindennek az alapja. :) Ha időnként hibázol, és nem úgy sikerülnek a dolgok, akkor is meg kell tudnod bocsájtanod magadnak, és másnap újult erővel és lendülettel folytatnod az utadat. :)

 

Ha tetszett a videó nyomj egy likeot, ha pedig bármi kérdésed vagy észrevételed van oszd meg velem kommentben! ;)

Minden héten új videó, iratkozz fel a friss, ropogós tippekhez: https://goo.gl/pq6n4M

♡ ♡ ♡

A bejegyzés trackback címe:

https://alexyvivien.blog.hu/api/trackback/id/tr598408162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása