BY ALEXY VIVIEN

BY ALEXY VIVIEN

HOGYAN VÁLTS ÉLETMÓDOT? - 5 ÉTEL, AMI SEGÍTI A DIÉTÁD

2016. február 21. - Alexy Vivien

12715597_1035011046540776_6067861054763416667_n.jpg

Ebben a videóban, az életmódváltás alapjait, vagyis 5 alapélelmiszert mutatok Neked, amiktől fittebb és egészségesebb leszel, és még a fogyáshoz is hozzájárulnak. :)

1. A jó zsírok

Az állati eredetű zsírokat és a napraforgó olajat cseréld ki kókuszzsírra, extra szűz olívaolajra vagy lenmagolajra. Az extra szűz olívaolajat, a lenmagolajat hidegen használd, vagyis salátákhoz, szószokhoz vagy pasztákhoz, míg a kókuszzsírt nyugodtan hevítheted, így azt sütéshez, főzéshez is ajánlom.

2. Zöldségek

Minden nap fogyassz zöldséget, leginkább zöld leveleseket. A saláták, szendvicsek, főételek mellett kipróbálhatod a zöldturmixokat, amikkel egyszerűen viheted be a zöldeket az étrendedbe. Hamarosan én is készítek zöld turmixot a csatornán. ;)

3. Magvak

Nagyon fontos, hogy beépítsd a táplálkozásodba a különböző magvakat, amiket nyersen, vagyis nem sózott-pörkölt formában fogyassz. A kesudió, mogyoró, mandula mellett két nagyon egészséges mag a chiamag és az őrölt lenmag, amikből próbálj minden nap fogyasztani (keverd bele a joghurtodba, tegyél a zöldturmixodba, szórd meg vele a salátád), mert nagyban segíti a diétád. :)

4. Fehérjék

Én a fehérjék közül szeretném kiemelni a zsírszegény túrót és a tojást. A túró például nagyon jó esti "nasi", mert lassú felszívódású fehérje, így építi az izomzatot. A tojást reggel és este is eheted, ha fogyni szeretnél vagy figyelni a koleszterin szintedre, akkor kevesebb sárgáját és több tojásfehérjét egyél, például 3-4 tojáshoz csak 1-2 sárgáját rakj.

5. Folyadék

Mindenhol hallod, de tényleg nagyon fontos, hogy odafigyelj arra, hogy igyál minél több vizet. Ne cukros üdítőkkel, hanem tiszta, citromos vízzel vagy zöldteával tápláld a tested, ha unalmas már a víz sima íze.

Remélem tudtam segíteni a kezdeti elinduláshoz, a későbbiekben jövök még "haladó" tippekkel is, és készítek különböző recepteket is az egészséges, fitt életmódhoz. ;)
Ha tetszett a videó nyomj egy likeot, ha pedig bármi kérdésed vagy észrevételed van oszd meg velem kommentben! ;)

 

Minden héten új videó, iratkozz fel a friss, ropogós tippekhez: https://goo.gl/pq6n4M

♡ ♡ ♡

A bejegyzés trackback címe:

https://alexyvivien.blog.hu/api/trackback/id/tr518408198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása